• Pop!_Planet is still very much under development. Data for the wiki is being sourced from the Arch Linux and Ubuntu wikis, along with a bunch of completely unique content specific to Pop!_OS, and sourcing, converting and updating that content takes time; please be patient. If you can't find what you're looking for here, check the Arch Linux and Ubuntu wikis.
  • Welcome!

    I'll get straight to the point.

    When I started Pop!_Planet, I launched it because I saw a need for a centralized community for Pop!_OS. To be frank, I never expected the level of popularity it has achieved. Over the last year, we have gone from under 50 users, to almost 400 users. That's awesome! However... it also comes with a downside. We are rapidly running out of disk space on our server, and the bandwidth costs go up every month.

    Pop!_Planet is not affiliated with System76 in any way, and is funded completely out of pocket. From day one, I said that I'd never use on-site ads (I hate them as much as you do), so the only monetization we get is through donations. Right now, the donations we receive don't even cover our overhead.

    I know that most users will ignore this message, and that's ok. However, if even a few of our users are willing and able to donate a few dollars to help offset our expenses, it would be greatly appreciated.

    Support Pop!_Planet

    Thank you for your time,

    Dan Griffiths
    Pop!_Planet Founder

Wrong Gpu

Reaperz

New member
Apr 26, 2020
1
0
4
26
So i have a Amd hd Graphics 7950 gpu. When i run Overwatch i get a general error... when i used
DRI_PRIME=1 glxinfo -B | grep Device
in the terminal i got:
libGL error: Different GPU, but blitImage not implemented for this driver
libGL error: failed to load driver: i965
Device: Mesa DRI Intel(R) HD Graphics 4600 (HSW GT2) (0x412)
 

Members online

Latest projects

Forum statistics

Threads
858
Messages
3,913
Members
820
Latest member
alur222